Tänään olen kirjoittanut tuon 58 sanaa graduuni. Laskin. Gradu etenee siis huimaa vauhtia. En taida ehtiä valmiiksi määräaikaani mennessä. Se nyt ei ole mikään ihme, koska aikataulut on tehty rikottavaksi ja suunnitelmat petettäviksi - minulle. Päätä särkee, on särkenyt koko päivän. Ajattelin, että aamupäivällä tehty lenkki olisi helpottanut oloa ja saanut pään umpisolmut aukeamaan, mutta paskan marjat. Ne vain menivät tiukempaan solmuun. On kovin tukkeessa oleva olo. Lisäksi ahkeran sijaistoiminnan -syömisen- seurauksena olo on turvonnut ja paksu. Pakko olisi alkaa säännöstellä syömistä, tai näitä gradu-kiloja saan pudottaa taas koko ensi talven. Yritin ratkaista pulman sillä, etten osta mitään hyvää kaupasta, mutta minkäs teet, kun naapurin mummo halusi eilen lahjoittaa minulle suklaalevyn. Hyvältä maistui.
Eilinen toto-voitto ilahdutti. Kahden euron panos kaksariin tuotti yli kaksikymppiä. Ja kerrankin tajusin lopettaa ajoissa ja jäin voitolle.
Tänään kuudelta elokuviin. Torstaina ajattelin lähteä opiskelupaikkakunnalle tapaamaan gradun ohjaajaa. Josko keskustelu valaisisi vähän tunnelmaa. Nyt vain pitäisi saada yhteyttä entisiin opiskelukavereihin, jotta tietäisin, lähdenkö vain päiväksi vai kahdeksi (=bileet!).