Kun en muuta keksi, (esim. tee gradua) teen netistä kaiken maailman höpöhöpö-testejä. Persoonallisuustestistä tuli tällaiset tulokset:

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäinsuuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielistä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet "tee tämä tällä tavalla" tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja tai yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavat vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Mitähän tuohon sanoisi? Osuu ehkä jossain määrin, mutta ei ole järin looginen analyysi. No, ehkä ihmisetkään eivät aina ole loogisia. Parasta tällaisissa testeissä on se, että aina ne jollain tasolla osuvat, koska ihmisissä on monia eri puolia. Saatan olla varuillani muiden kanssa, mutta jos pääsen vauhtiin, olen varmaankin jollain tasolla karismaattinen. En jaksa yksityiskohtien kanssa nyhräämistä ja säännöt ahdistavat minua, koska pelkään rikkovani niitä. Lyhytjännitteisyys on toinen nimeni, mutta jos voin jakaa keskittymistäni muuhun kuin siihen, mitä olen tekemässä, voin nyhrätä tuntitolkulla jonkin tarkkuutta vaativan homman parissa, ja periksi en pysty antamaan.