ja kovasti tekisi mieli baariin. Mutta ehkä on ihan viisasta viettää koti-iltaa, etenkin kun mahdollinen seuralainen on varmasti krapulassa eilisestä festailusta. Jonne minua siis ei otettu mukaan, koska piti säästää rahaa ja kirjoittaa gradua. Ne pyhät aikomukset, joilla on helvettiin vievä tie päällystetty. En muuten osaa näköjään kommunikoida tänään kuin epätäydellisillä virkkeillä ja sivulauseilla. Ehkä on hyväkin, että graduni ei tänään edistynyt.
Mutta sinne baariin. Siellä olisi varmasti tänään kaikki liikenteessä. Taitelijapoika ja tatuoitu mies ja muita ihania miehiä. Kesäilma parhaimmillaan, leppeä tuulenviri ja auringonnousu jo ennen kuin könyää baarista ulos. Ensi viikoksi on luvattu jo kylmempää ilmaa, eikä silloin terassilla istuskella. Lisäksi sekoilemisen mahdollisuudet heikentyvät, kun seuraan liittyy hyvä ystäväni, joka on ihana ihminen ja kaikkea, mutta armottoman järkevä. Minä haluaisin olla vastuuton ja huonosti käyttäytyvä, ja kännissä. Aikuistumisen pelkoa vai alkavaa alkoholismia?
En ole ollut tänään mitenkään järin aikaansaapa. Kävin kaupungilla vähäsen shoppailemassa ja mukaan tarttui musta (kuinkas muuten?) trikoomekko, jota ajattelin pitää lyhyiden housujen kanssa. Eihän näillä polvilla mekkoa pidetä. Mekko on kuitenkin siihen tarkoitukseen viitisen senttiä liian pitkä, joten minulla on äärimmäisen vaikea dilemma edessä: lyhennänkö mekkoa vai taivunko nykyajan hapatukseen ja ostan legginsit? Sovituskopissa havahduin myös juurikasvun karmeuteen, kun loisteputket valaisivat tukkani juuri sopivassa kulmassa. Pitäisi tilata kampaaja, mutta ajattelin kitkutella näillä hiuksilla vielä tämän kuun. Ei ehkä pysty, tai pitää ainakin opetella käyttämään erilaisia huiviratkaisuja.
Muuten päivä on mennyt lähinnä netissä surffaillessa. Olen lukenut erilaisia blogeja. Esim. muotiblogit ovat kovin viihdyttäviä. Törmäsin myös pariin syömishäiriöisen blogiin. Mikähän vika minulla on päässä, kun saivat aikaan hirveän nälän?
Huomenissa lähden maalle. Toivottavasti aurinko paistaa, jotta voin ruskettaa nahkaa ja saada ihosyövän. Lisäksi ajattelin mennä pumppiin.
Alakerran baarin ammattilaisilla riittää juttua. Tuohon tilaan on vielä matkaa. vähän.