Joku tunti sitten puhelimeni soi. Tuntematon numero. En ensin meinannut millään saada selvää siitä, kuka puhui ja mitä asiaa oli, koska taustakohina oli melkoinen. Huutelin anteeksi puhelimeen ja viimein kuulin, että siellä oli Janne, joka oli tavannut eilen jonkun tytön chatissa ja saanut häneltä puhelinnumeron. Miun puhelinnumeron! Kuka saamari sitä on mennyt jakamaan jossain chatissa? Vähän aikaa piti kyllä miettiä, olinko itse antanut puhelinnumeroani kellekään, mutta sitten sain vakuutettua itseni, etten ole chatissa ollut vuosikausiin.
Ihan mukavan oloinen poika, joka harmitteli sitä, että mukavat treffit jäivät nyt väliin. Olikohan tuo vihje? Joku nohevampi olisi varmaan alkanut heittää juttua ja sopinut treffit, mutta olen aika onneton puhelimessapuhuja ja menen lukkoon tuommoisissa yllättävissä tilanteissa. Mutta olipa jännää. (Onneton elämä, kun väärään numeroon tullut puhelu oli jännää)

Olen tänään kirjoittanut melkein sivun gradua. Huomenna uusin voimin (kiinnostaa niiin paljon). Kuuntelen pitkästä aikaa Block Partya. Haluisin uusia levyjä, mutta nyt ei saa ostaa mitään. Ja mitään laittomuuksiahan minä en harrasta. Kohta pumppiin, vaikka olo on tosi löysä.